• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПРО ВСЕ ЦІКАВЕ НА ПЛАНЕТІ, АБО КАНІКУЛИ З КОРИСТЮ ТА КНИЖКОВІ ВІДКРИТТЯ

ПРО ВСЕ ЦІКАВЕ НА ПЛАНЕТІ, АБО КАНІКУЛИ З КОРИСТЮ ТА КНИЖКОВІ ВІДКРИТТЯ

2023-06-15

/Files/images/2023 літо.jpg

Юні друзі!

Літо для кожного з вас – це канікули і відпочинок, а ще маса вільного часу, частину якого можна присвятити новим відкриттям, яке дарують тільки книги. Чимало ваших ровесників виявляють бажання влітку приєднатися до дружньої сім’ї читачів нашої бібліотеки. У нас, крім цікавих книжкових новинок, на вас чекають настільні ігри, пазли, кросворди, шахи, шашки, малювання. А ще запрошуємо узяти участь у книжковій естафеті «Мене зацікавила книга і тобі раджу», конкурсах патріотичного малюнку «Мій край чудовий – Україна», патріотичної листівки «В єдності – сила». Юним поетам і прозаїкам пропонуємо долучитись до участі у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули – 2023», який щорічно проводить Національна бібліотека України для дітей.

Нагадуємо, умови щорічного Всеукраїнського конкурсу «Творчі канікули» залишаються незмінними: Учасниками Конкурсу є читачі – учні від 11 до 18 років. Вони готують прозовий або поетичний твір, який за темою відповідає певній номінації:

o «Знайомтеся — це ми!»

o «Моя Україна: з вірою у Перемогу»

o «Природа — джерело натхнення та краси»

o «І в кожному із нас уже живе філософ!»

o «Моя майбутня професія»

o «Безмежний світ моєї уяви»

o «Далі буде? Ні, «далі» — вже є!» (своє продовження художнього твору)

Тож, юні друзі, давайте зустрінемо це переможне літо з добрим настроєм та з улюбленими книжками!

Автор публікації – Бібліотека для дітей Березнегуватської селищної ради

Посилання:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02YHNT22483G9k51SToxtBzKyoSCgEuM9QtNEyFAuzqnr5EP7PNa63em8JBcMbdnLHl&id=100064652208436

Кiлькiсть переглядiв: 17