• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 21 листопада в Березнегуватській центральній районній бібліотеці відбувся вечір літературного портрету «Український пересмішник» присвячений 235 річниці з дня народження першого прозаїка української літератури Григорія Квітки-Основ’яненка.

21 листопада в Березнегуватській центральній районній бібліотеці відбувся вечір літературного портрету «Український пересмішник» присвячений 235 річниці з дня народження першого прозаїка української літератури Григорія Квітки-Основ’яненка.

2013-11-21

/Files/images/DSCF3139.jpg

21 листопада в Березнегуватській центральній районній бібліотеці відбувся вечір літературного портрету «Український пересмішник» присвячений 235 річниці з дня народження першого прозаїка української літератури Григорія Квітки-Основ’яненка. Провідний бібліотекар З.Олійник розповіла цікаві і маловідомі факти біографії письменника, ознайомила з творами Квітки-Основ’яненка, які є в бібліотеці. Учасники любительського об’єднання «Образ» (Ю.Титаренко, О.Терещенко та Ф.Олійник) зіграли уривок з п’єси «Сватання на Гончарівці». Захід отримав схвальні відгуки від присутніх.
Кiлькiсть переглядiв: 226